Dahua Technology

Termalna rešenja za prevenciju i kontrolu COVID19

U fazi pandemije Corona virusa i rasta obolelih na svetskom nivou, kompanija Almaks, kao dugogodišnji ovlašćeni partner Dahua Technology Srbija, nudi Dahua termalno rešenje za merenje temperature ljudskog tela, u cilju prevencije, odnosnog ranog otkrivanja povišene telesne temperature, i sprečavanja širenja virusa COVID-19 među zaposlenima u kompanijama i javnim institucijama.

Dahua termalno rešenje funkcioniše tako što termalna kamera meri telesnu temperaturu na daljinu i bezkontaktno.

Ako uporedite s tradicionalnim načinom merenja telesne temperature – toplomerom na čelu, upotrebom Dahua termalnog rešenja značajno će se poboljšati brzina i tačnost, a ujedno će se pomoći i smanjenju unakrsne infekcije bezkontaktnim merenjem.

Da biste shvatili prednost ovih uređaja najbolje je da uporedimo klasičan toplomer i termalnu kameru. Ako želite toplomerom da izmerite temperaturu kod 5.000 ljudi biće vam potrebno oko 4,2 sata. Istu radnju na istovetnom uzorku možete da završite za samo pola sata uz termalne kamere.

Pored toga, stručnjaci kažu da je preciznost izuzetno važna karakteristika termalnih kamera. Kako to izgleda u praksi možete pogledati na sledećem videu.

Пусти видео запис

Uvek na prvim linijama gde je najpotrebnije

Važno je istaći da se Dahua termalno rešenje nalazi na prvoj liniji fronta zbog čega pomaže u sprečavanju širenja epidemije na aerodromima, železničkim stanicama, bolnicama, školama i drugim visokofrekfentnim mestima i to širom sveta. Zahvaljujući visokoj preciznosti, visokoj učinkovitosti, snažnoj prilagodljivosti i jednostavnoj primeni, Dahua termalno rešenje može se primeniti na sve vrste ulaza i izlaza, najrazličitijih kompanija i javnih institucija.

Almaks je dugogodišnji ovlašćeni partner Dahua Techonolgy Srbija, a ovo rešenje implementirao je u više desetina objekata. Za dodatne informacije nas kontaktirajte putem e-maila almaks@almaks.rs ili telefona +381 62 200 768.

Odgovorni prema sebi i drugima!

O kompaniji

Dahua Technology Co Ltd. je kompanija koja je specijalizovana za proizvodnju tehnologija i pružanje usluga u oblasti video nadzora, sa najvećim udelom na tržištu u svetu. Kompanija je osnovana 2001.godine sa sedištem u Hangdžou. Za manje od jedne decenije kompanija je postala jedan od svetskih lidera u proizvodnji i distribucije opreme za video nadzor, vrhunskog dizajna i kvaliteta, i vrlo povoljnog odnosa cene i kvaliteta. Proizvodni program obuhvata sigurnosne softvere i hardvere, memorije i baze, monitore, kontrolne sisteme i druge komponente. Pored ovoga, proizvodi Dahua Technology nude rešenja za pametne sisteme i pametni saobraćaj. Pogledajte video prezentaciju kompanije.

Пусти видео запис

Naša lokacija

Od 1991. godine brinemo o bezbednosti
i sistemima tehničke zaštite.

m
sr_RSSerbian