m

Blog

Novi trendovi i sistemi tehničke zaštite

Suočavajući se sa novom stvarnošću – globalnom pandemijom i izmenjenim načinom života i rada, suočeni smo i sa novonastalom, drugačijom poslovnom stvarnošću. Činjenica da kompanije počinju intezivno da razmisljaju kako poslovno okruženje učiniti bezbednijim, a rad sigurnijim i neometenim u slučaju pandemije, najpoznatiji svetski proizvođači tehničke zaštite počeli su da se utrkuju sa rešenjima što boljih performansi.

Pored Termalnog rešenja za precizno brzo merenje temperature ljudskog tela, i Kontrole protoka ljudi, veoma aktuelno rešenje je i Dahua beskontaktna kontrola pristupa.

Dahua terminali za prepoznavanje lica, su bezbedno, efikasno, pametno i ujedno beskontaktno rešenje za vaš biznis.

Prednost ovog tipa kontrole pristupa je brza i jednostavna montaža, nije potrebna nikakva infrastuktura. Ovo rešenje pruža mogućnost ulaska u prostor putem očitavanja otiska prsta ili beskontaktno, putem prepoznavanja lica. Očitavanje je za samo 0,35s po osobi što se smatra veoma brzim očitavanjem.

Postoje različiti tipovi montaže, nazidni ili na “speed gate”-turnikete pa mogu biti dobra nadgradnja postojećih sistema kontrole pristupa.

Naša lokacija

Od 1991. godine brinemo o bezbednosti
i sistemima tehničke zaštite.

m
sr_RSSerbian